Жулен Лопетеги е фаворит за нов мениджър на Нотингам Форест, докато клубът продължава да набелязва възможни заместници на поставения под напрежение Стив Купър, пише The Guardian. Лопетеги е без работа, след като напусна Уулвърхемптън в навечерието на сезона. Смята се също, че Форест продължава да има интерес и към бившия треньор на Айнтрахт Франкфурт Оливер Гласнер.

Очаква се Купър да изведе отбора срещу Уулвс в събота, но позицията му е изключително несигурна след унизителната загуба с 0:5 от Фулъм в сряда, която е четвърта поредна за тима. Купър призна, че не заслужава подкрепата на привържениците на отбора, които пееха името на уелсеца през целия мач.

Собственикът на Нотингам Форест - Евангелос Маринакис, изпитва сериозни опасения относно бъдещето на отбора при Купър. Форест е с четири точки над зоната на изпадащите след една победа в 11 мача от септември. Маринакис също притежава Олимпиакос и тази седмица уволни Диего Мартинес от четвъртия в гръцката първа дивизия, но през последните седмици той реши да даде време на Купър.

Това не е първият път, когато Купър е подложен на значителен натиск, но има разочарование във Форест, че не се постигат резултати, след като в клуба бяха инвестирани повече от 100 милиона паунда в отбора през лятото. Те продадоха и Бренан Джонсън за 47 милиона паунда на Тотнъм, за да гарантират, че няма да нарушат правилата за финансов феърплей.