Бившият мениджър на Борнемут Хари Реднап изрази своето мнение за случващото се при „черешките“. Тимът от южния бряг започна много силно новата кампания в чемпиъншип, но изведнъж ситуацията напълно се промени. 4 поредни поражения, които костваха работата на Джейсън Тиндал.
 
Специалистът бе уволнен и сега ръководството спешно търси нов наставник, който да изведе Борнемут до завръщане във висшата лига. Хари Реднап има идеалното решение на проблема и посъветва босовете на клуба какво трябва да се направи в този момент.
 
„Ако аз бях шеф в Борнемут, веднага знам какво да направя. Щях незабавно да се обадя на Джон Тери и да поговоря с него, мисля, че той е точният човек за тях. Тери не бе само страхотен футболист, но и истински лидер, той притежава всички необходими качества, за да е добър мениджър. До колкото съм запознат, Джон желае да получи ново предизвикателство и с удоволствие би работил в треньорската професия. Така че нека от Борнемут се замислят и опитат да осъществят контакт с Тери. Убеден съм, че човек като него ще им свърши страхотна работа“, коментира опитният специалист.