Бившият футболист на Челси Уейн Бридж не спести критиките си по адрес на Жозе Моуриньо. В понеделник португалският специалист остана без работа, след като бе уволнен от Тотнъм. Според много информации, Моуриньо просто е  „загубил съблекалнята“ на „шпорите“ и част от звездите на тима  не желаят повече португалецът да води лондончани. В подобен тон бяха и нападките на Бридж, според когото Жозе напълно заслужава съдбата си и е  нормално големите клубове да се отдръпват от него.  

„Не съм изненадан, че Моуриньо напусна Тотнъм. Той сам си прави нещата в живота сложни и аз лично не го харесвам. Работили сме заедно и не мога да ви кажа хубави неща, този човек не знае как да се държи с футболистите, не може да контактува. Първоначално всичко започва добре, всички са доволни, но с течение на времето се появяват много пречки, които няма как да се преодолеят.’, споделя Бридж.

„Смятам, че топ тимовете се отдръпнаха от Жозе, защото видяха, че където и да е начело, след няколко месеца винаги напуска. Да си припомним какво стана с Юнайтед, вижте какво се случва в Тотнъм, Жозе не може да е мениджър за дълго. Няколко месеца да, половин година може би, но след това всичко рухва. Той сам си е виновен, защото няма никакво отношение към играчите, не разговаря с тях, поведението му в някои моменти е неприемливо. От Тотнъм направиха добре, че го освободиха“, каза бившият защитник.