Бившият играч на Арсенал Джак Уилшър призова феновете на тима за спокойствие. Според Уилшър, тежката загуба от Ливърпул през уикенда е била напълно очаквана и отборът просто трябва да върви по своя път.

„Вижте, това е Ливърпул, един от най-големите отбори в света. Те играят страхотен футбол и ти правят живота труден още от първата минута. Няма нищо срамно, че си загубил от Ливърпул и то на техния стадион. Истината е, че те бяха по-добри и заслужено спечелиха”, сподели Уилшър.

„Арсенал има съвсем различни цели в момента и е много важно сега да не се правят трагедии. Тимът е на верния път и аз дори вярвам, че те имат шанс да гонят Топ 4. Челси, Ливърпул и Манчестър Сити ще се борят за титлата, но ние спокойно можем да завършим четвърти. Феновете също трябва да разберат, че всичко е процес и не може във всеки мач нещата да се получават. Разполагаме с млад състав, който ще има върхове и спадове. Призовавам всички в Арсенал да останат спокойни, да мислят трезво и да продължат напред без излишни оплаквания. Сезонът е дълъг и време за поправка има“, завърши Уилшър.