Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Инс квалифицира Пол Погба като „идиот”, след като се завърна на „Олд Трафорд” от силния за него Мондиал 2018.

Мениджърът на „червените дяволи” Жозе Моуриньо извади френския полузащитник от домакинството за Арсенал. Информациите от Острова пък са, че португалецът е извадил халфа от състава за назидание.

Именно това пък продиктува изказването на Инс, който бе част от състава на Юнайтед, който триумфира във Висшата лига и ФА Къп през 1994-а година сподели мнението си за французина.

„Погба е класифициран като световна класа футболист, но прилича като обир на терена”, започна Инс, говорейки по време на инициатива на букмейкърска компания.

„Лошо е, че той влиза на терена и прави малки и глупави неща и трикове, които правят така, че му крадат топката. Това е идиотско. Можеш да виниш Моуриньо за някои неща, но не можеш за всичко. Погба не си помага сам на себе си, камо ли на отбора. Правилно го изхвърли от състава. Няма значение колко е голямо името ти. Никой не е с толкова голямо име, за да има резервирано място в състава на Юнайтед”, каза Инс.

Пол Погба получи много разностранни възгласи, когато влезе като резерва в срещата с Арсенал 15 минути преди края. Именно това дава право на Инс да смята, че феновете на Ман Юнайтед вече имат по-негативно мнение за своя футболист.

„Можете да видите настроенията у феновете, както и толерантността към играчите. Това се отнася и за Погба. Странно е, когато играч на отбора бъде освиркван, но това е благодарение на това, което показваш на терена. Аз смятам, че феновете не искат да го виждат повече на „Олд Трафорд””, завърши Пол Инс.