Бившият футболист на Манчестър Юнайтед - Андрей Канчелскис, изрази голямото си разочарование от Ерик тен Хаг в интервю за  sport24.ru. Той пътувал специално до Манчестър, за де види с хората от клуба, но мениджърът на "червените дяволи" категорично отказал да бъде пуснат в базата. 
 
"Бях в Англия по време на паузата за мачовете на националните отбори и отидох до Манчестър с намерението да посетя базата на бившия ми клуб, но не ме пуснаха. Обясниха ми, че Тен Хаг не допуска никого - нито легенди, нито журналисти. А аз не исках дори стаж, само да се видя с хората  там. Не разбирам от какво се страхува и защо се крие", заяви разочарованият Канчелскис.
 
Той разкри още, че не е успял да се срещне и със сър Алекс Фългюсън, който по същото време е бил в САЩ. 
 
"Разбрахме се да се видим следващия път. И не бях в Манчестър за дълго. Пристигнах сутринта и се върнах в Лондон вечерта“, каза бившият играч на Манчестър Юнайтед, който игра на "Олд Трафорд" от 1991 до 1995 г.
 
Преди година Канчелскис бе уволнен като генерален директор на казахстанския Тобол, където изкара само 5 месеца. 55-годишният специалист е работил още в Навбахор (Узбекистан), Торпедо-ЗИЛ (Москва), Уфа, Волга (Нижни Новгород) и Соларис (Москва).