Изненадващ край на кариерата в Англия може да има за мениджъра на Арсенал Арсен Венгер. Макар всички да очакваха доскоро той да се пенсионира начело на "артилеристите", съвсем друга опция изскача пред него. 

По всичко личи, че французинът ще бъде уволнен в края на сезона заради трагичната кампания на "топчиите", но няма да остане дълго без работа. Бившият му шеф в Северен Лондон Фархад Мошири иска да го привлече начело на Евертън, съобщава "Дейли Стар". 

Иранският милиардер дълги години беше в борда на директорите на Арсенал, а сега има мажоритарния пакет акции на "карамелите". И е готов да ги върне към славата с френския ветеран начело. 

Въпреки че след няколко месеца навършва 69 години, Венгер все още не мисли за край на кариерата си. А на "Гудисън парк" се очаква да получи спокойствието, което загуби при лондончани с колебливите им изяви в последните години.

Иначе начело на мърсисайдци в момента е Сам Алърдайс, но той със сигурност ще бъде уволнен след края на сезона заради бледите игри под негово ръководство. От началото на годината Евертън има само две победи и отново е замесен в битката за оцеляване.