Халфът на Тотнъм Ив Бисума призна, че в клуба имат амбицията да се борят за титлата в Премиър лийг през този сезон. "Шпорите" започнаха кампанията много силно и дълго време бяха на върха в класирането, без загуба в актива си, но точно преди паузата допуснаха две поредни поражения и паднаха до 4-тото място, макар все още да са само на 2 точки от върха. Въпреки това там всички тайно се надяват да могат да атакуват златните медали в края на сезона.

"Това трябва да си остане между вас и мен! Това е тайна. Тайна е. Няма да разкрием всичко тук. Вярно е, ние играем мач за мач. Това е просто футбол. Не чувстваме напрежение. Ние в отбора не го усещаме. Опитваме се да изживеем всеки момент пълноценно. Това означава, че на тренировка даваме възможно най-много.

По време на мачовете се опитваме да дадем всичко. Знаем, че е Висшата лига и няма да е лесно. Ще има трудни мачове, но ние сме фокусирани върху себе си. Мисля, че ако направим всичко, което трябва да направим, имаме добри шансове да изпълним нашите амбиции и цели. Кой не мечтае да бъде начело във Висшата лига? Ако Бог реши, може да спечелим титлата...", заяви Бисума.