Мениджърът на Уест Хем Славен Билич призна, че е бил под напрежение след слабото начало на „чуковете“ във Висшата лига. Лондончани започнаха сезона с три поредни загуби, но днес записаха първи успех при домакинството си на Хъдърсфийлд.

В Англия се твърдеше, че хърватинът ще загуби поста си, ако се провали срещу новака в елита, но в крайна сметка всичко се разви благополучно за него навръх 49-ия му рожден ден.

„Щастлив съм. Щастлив съм за момчетата и за клуба. Започнахме сезона с три гостувания и три загуби и този мач беше задължителен за нас. Не бе най-добрата ни игра като цяло, но бе по-добри при отнемането на топката, фауловете и корнерите. Напълно заслужихме победата си“, коментира Билич.

„Чувствам напрежение върху себе си от една година. За мен не е нормално да бъда под напрежение след само три мача, но това е модерният футбол. Казах на момчетата, че трябва да се върнем към основите, трябва да запазим вратата си суха и да ги не им позволим да получават топката в опасните за нас зони. Знаехме, че с трима нападатели винаги могат да създадат проблеми“, добави специалистът.