Отборът на Уулвърхемптън постигна поредна изключително важна победа по пътя към класирането в челната 6-ца в английската Висша лига, побеждавайки с 2:0 гостуващия Кристъл Палас в мач от 37-мия кръг. 

Двубоят започна започна изключително равностойно, като дори момчетата на Рой Ходжсън имаха първия наистина чист шанс в 27-та минута. След добра контраатака Уилфред Заха намери пробива на Джефри Шлуп без топка, който навлезе в наказателното поле и стреля, но диагоналният му удар мина на сантиметри от гредата на Руй Патрисио. 

Четири минути преди края на частта все пак домакините достигнаха до скъпоценен гол. След продължителна атака Рубен Невеш изведе Мат Дохърти зад защитата на Палас, който от своя страна намери Даниел Поденс напълно непокрит на няколко метра пред вратата на гостите. Португалецът нямаше как да сбърка на опразнената врата за 1:0. 

В средата на втората част интригата беше окончателно убита. След индивидуален рейт по дясното крило на Адама Траоре топката стигна до краката на Джони Кастро, който от точката на дузпата преодоля Уейн Хенеси за крайното 2:0. 

Така момчетата на Нуно Еспирито Санто останаха на 6-то място след 37 кръга, с актив от 59 пункта. Палас, от своя страна, е 14-ти, с 42.