Бележитият бивш нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов не вижда начин, по който Манчестър Юнайтед би подобрил класирането си във Висшата лига от миналия сезон. Според благоевградчанина „червените дяволи” отново ще завършат на разочароващото 6-о място и след края на сезон 2019/2020.

Предходната кампания донесе повече разочарования отколкото позитивни моменти за феновете на Юнайтед, които се заредиха с оптимизъм след пристигането на Оле Гунар Солскяер като мениджър и бяха на върха на щастието след драматичното отстраняване на Пари Сен Жермен в 1/8-финалите на Шампионската лига. Оттам нататък обаче представянето на отбора тръгна по низходяща спирала и целта за класиране в топ 4 не беше постигната.

Бербатов очаква да види нещо подобно и тази година въпреки немалкия брой нови попълнения и спечелените 4 точки от първите 2 мача във Висшата лига. „Мисля, че Манчестър Сити отново ще бъде шампион, а след тях пак ще е Ливърпул. Така ще изглежда топ 2”, заяви Бербо, който игра на „Олд Трафорд” в периода 2008-2012. „После мисля, че ще се наредят Тотнъм и Челси. Избирам Челси, защото това, което видях от тях под ръководството на Франк Лампард, много ми хареса. След това идват Арсенал и Манчестър Юнайтед”, додаде Бербатов.