Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов смята, че отборът се нуждае от централен защитник, който да оформи добър тандем с Хари Магуайър.
 
„Скоро ще разберем дали ще купят някой защитник. Но мисля, че именно тази линия трябва да се засили. Всички останали изглеждат балансирани в момента.
Имаме нужда от някой, който може да се допълва с Магуайър. Хари обича да изнася топката и да подава на халфовете. Може би стилът на игра на втория защитник трябва да е различен, но той трябва да бъде също толкова силен. Според мен те трябва да копират тандема Рио Фердинанд и Неманя Видич, който беше уникален", каза Бербатов.
 
Българинът смята, че с привличането на Дони ван де Беек от Аякс, в халфовата линия на "червените дяволи" става доста претъпкано.
 
"Това е хубаво, защото конкуренцията винаги е здравословна. Ще гледаме Погба, Ван де Беек и Бруно Фернандес - това звучи вълнуващо. Съставът става доста  компактен, а може би ще ни изненадат с още едно или две попълнения", коментира Бербатов.
 
Очаква се Оле-Гунар Солскяер да преследва до последно крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо, но Бербатов не е убеден, че на отбора е необходим друг нападател.
 
"Казвал съм го много пъти - за мен Марсиал, Рашфорд и Мейсън Гринууд имат голям потенциал да станат още по-добри, особено Гринууд.
Мисля, че със сезона, който имаше за Юнайтед, с головете и начина, по който се движеше на терена, той заслужава този сезон да му бъде дадено повече игрово време, защото го заслужава. Мейсън вкарва голове всеки път, когато Оле му даде шанс. А Марсиал и Рашфорд са доказани голмайстори в световния футбол, но могат да се развият и да станат по-добри", каза още Бербатов в колонката си в Goal.com.