Българската футболна звезда Димитър Бербатов се възхищава на атакуващото дуо на Арсенал – Александър Лаказет - Пиер-Емерик Обамеянг. Нападателите на лондончани ще се опитат да повлияят на развитието на съботния двубой срещу Ливърпул на „Анфийлд” от Премиърлийг. Мачът е от 19.30 часа и ще можете да го наблюдавате по DIEMA SPORT 2.

Бившият нападател на Тотнъм и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов похвали дуото  за клиничните им изяви пред съперниковите врати.

“Мачът е първият срещу втория, ще бъде страхотен двубой. Ужасно харесвам Обамеянг и Лаказет, харесва ми да ги гледам как играят, тяхното партньорство е впечатляващо”, сподели Бербатов, който коментира за сайта на букмейкърска компания.

„Начинът, по който играят заедно и головете, които реализират, тяхната бързина и острота са невероятни. Същото се случва и с атакуващите играчи на Ливърпул като цяло”, коментира още българският футболист.

„Бих искал да бъде голова фиеста, но вероятно ще става дума за много тактически решения, взети по време на мача как да успеят да се спрат едни-други, в крайна сметка става дума за битка за трите точки.”

„Ако падне ранен гол може би ще се получи отворен мач, но ако не падне такова попадението, може би ще става дума за няколко тактически промени и ще се касае до това кой ще допусне пръв грешка”, каза още Димитър Бербатов.