Димитър Бербатов коментира пред "Дейли Мейл"  конфликта между Ерик тен Хаг и Джейдън Санчо. Заради него месеци наред крилото не играе за Манчестър Юнайтед, а вчера премина под наем в предишния си отбор Борусия Дортмунд.
 
„Когато се оплаквате и правите ситуацията публично достояние, както в случая със Санчо, вие показвате известно неуважение към треньора. Разбира се, че треньорът ще вземе драстично решение и ще ви накаже по някакъв начин.
 
Ако сър Алекс все още беше тук, Санчо щеше ли да направи това? Никога не би си позволил подобно нещо, сигурен съм.
 
Тен Хег очевидно обича нещата да се случват по неговия начин и го показа преди време с Роналдо. Той явно обича дисциплината. И когато Санчо направи нещо обидно, може би частично нарушавайки тази дисциплина, треньорът, разбира се, ще каже нещо или може би ще го отстрани от отбора.
 
За сър Алекс беше по-лесно да контролира всичко, защото спечели и постигна всичко. Но той очевидно е работил, за да стане сър Алекс Фъргюсън. Когато нещо подобно се случи сега с мениджър, който работи от една година, това означава, че авторитетът му не е толкова силен“, каза бившият нападател на Манчестър Юнайтед.