Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов предупреди „червените дяволи”, че ги очаква труден мач тази вечер срещу Шефийлд Юнайтед. Двубоят от 13-ия кръг на Премиърлийг е от 18.30 часа и ще можете да го гледате по DIEMA SPORT 2 и PLAY DIEMA XTRA.

„Какво по дяволите прави Шефийлд Юнайтед на 5-ото място във Висшата лига, може ли някой да ми обясни това”, заяви Бербатов за един от сайтовете за спортни залози. След изиграването на част от мачовете от 13-ия кръг тимът се намира на 8-а позиция към днешна дата със 17 точки, с една повече от Манчестър Юнайтед.

„Оставяйки шегите настрана, те играят наистина добър футбол, формацията им 3-5-2 е стройна, когато някой ги атакува са много ефективни отзад. Те са добър отбор и за мен са една от изненадите на сезона.”

„Разбира се, искам Юнайтед да спечели, но понякога трябва да погледнете ситуацията от различна перспектива, ще бъде труден мач и мисля, че двата отбора ще вземат по точка”, заяви Димитър Бербатов.

„Червените дяволи” спечелиха два от последните си три мача във Висшата лига и в момента са на 10-о място. Въпреки това, успехът тази вечер би могла да изпрати състава на 5-о място, изпреварвайки Арсенал и Уулвърхемптън.