До крещене пред телевизора докарва Тотнъм бившия си нападател Димитър Бербатов. Това разкри самият той в любопитен анализ за липсата на трофеи от страна на "шпорите".

Именно Берба бе голямата звезда при последната купа на тима - Купата на Лигата, спечелена на "Уембли" във финал с Челси преди 10 години.

Тимът на Маурусио Почетино завършва в топ 3 в последните 3 години, но липсата на трофеи натежава, смята Бербатов.

"Може да е грубо, но е истина, че (Хари Уинкс) може би трябва да напусне Тотнъм, ако иска да спечели трофей. Всеки играч иска да спечели нещо, така че когато погледне назад към кариерата си да каже 'Спечелих това и бях шампион', но се надявам, че играчите на Тотнъм няма да трябва да напуснат, за да спечелят нещо."

"Искам Тотнъм да спечели трофей, какъвто и да е трофей, за да може, когато попитат даден играч, дали иска да напусне, да каже, че е на правилното място и че са победители."

"Трябва обаче да спечелят нещо скоро, ако искат отборът да спре да си задава въпроса, дали трябва да напуснат, за да имат успех."

"Както направихме аз, Лука Модрич, Гарет Бейл...това са нормални мисли. Но не искам да си задават този въпрос, искам да спечелят нещо."

"Последният път, когато Тотнъм спечели нещо бе преди 11 години, аз бях там. А имат всичко, за да спечелят. Страхотен треньор, новият стадион идва, страхотни играчи. Заради това се дразня и креща по телевизора."