Бившият български нападател Димитър Бербатов посъветва Манчестър Юнайтед какво да направи със стрелеца Одион Игало. Нигериецът впечатли в малкото си мачове за английския клуб, след като дойде под наем през зимата от Шанхай Шенхуа януари месец. Неговият наем изтича в края на май, а Юнайтед искат да видят как ще се реши бъдещето на Висшата лига преди да предприеме каквито и да било действия по преговори с Игало.

Бербатов обаче вярва, че Ман Юнайтед трябва да запази отношенията си с нападателя до края на сезона, когато и да е той, след като 30-годишният играч може да реализира още попадения за клуба от „Олд Трафорд”. „Юнайтед трябва да знае какво да прави с Игало. Ако знаят, че ще го загубят, трябва да намерят друг, който да го замести. Ако все още не са намерили такъв, бързо трябва да реагират. Добрият вариант е той да остане, тъй като има опит във Висшата лига, което е голям плюс. За девет мача може да постигнат споразумение и след това да се върне в Китай – това е най-доброто според мен”, каза Бербо пред английските медии.

Българинът смята, че ако един отбор загуби играч под наем поради пандемията, то дадената футболна федерация трябва да позволи на клуба да намери друг играч.