Нападателят Кристиан Бентеке не започна по най-добрия начин престоя си в новия си клуб Кристъл Палас. Той сам се похвали, че сделката е факт и е напуснал Ливърпул, но се изложи зверски, защото написа, че е подписал с... Бърнли. 

Днес сделката по преминаването на белгиеца от мърсисайдския клуб при лондонските "орли" официално беше приключена, а според информацията Палас плати 32 млн. паунда за него.

Е, новият "орел" се изложи в профила си в Туитър, където обновявайки информацията за себе си написа, че вече е футболист на белгийския национален отбор и Бърнли. Само минути по-късно тази информация беше променена, а Бентеке засрамено написа, че се е объркал. 

"Вината е моя, разбира се. Не съм подписвал с Бърнли, а с Кристъл Палас. Случва се", написа впоследствие като обяснение за конфузната ситуация Бентеке. 

Но в крайна сметка едва ли вината изцяло е негова, тъй като профилът му в Туитър се поддържа от друг администратор, който обаче явно не прави разлика между Кристъл Палас и Бърнли. И това може да му излезе солено.