Нападателят на Ливърпул Кристиан Бентеке разкри, че е имал доста сериозен разговор с мениджъра Юрген Клоп относно това, което германецът иска да вижда на терена.

Белгийският национал донесе победата с 1:0 над Лестър вчера, след като се появи на терена като смяна на контузилия се Дивок Ориги. Бившият ас на Астън Вила пристигна през лятото срещу 32,5 милиона паунда, но срещу „лисиците“ 20-годишният му сънародник бе предпочетен да води атаката заради по-интензивното си движение по терена.

„С Клоп имахме мъжки разговор и смятам, че това ще помогне както на мен, така и на отбора“, каза 25-годишният Бентеке.

„Когато си леко встрани от събитията, се опитваш да разбереш от какво се нуждае мениджърът и какво иска. Двамта с него имахме ползотворен разговор. Можете да видите, че разбирам неговото послание и сега трябва да продължа по същия начин“, добави таранът, който има 6 гола в 18 мача за мърсисайдци. Дотук той не е започвал сред титулярите за Ливърпул в два поредни мача, откакто Клопо пое отбора.

„Аз съм все още млад играч, който иска да се учи. Клоп е правилнит мениджър, който да ми помогне в моето развитие“, добави Бентеке.

В мача си от 19-ия кръг на Висшата лига Ливърпул гостува на Съндърланд. Срещата на 30 декември е с начален час 21,45 и ще бъде излъчена пряко в ефира на телевизия Diema Sport 2 и на онлайн платформата Gong Play.