Бившата 7-ца на Манчестър Юнайтед Дейвид Бекъм сподели, че е бил "изумен" от трансфера на Алексис Санчес от Арсенал към "Олд Трафорд".

Сега Санчес носи номера на Бекъм в Юнайтед, след като двата клуба направиха размяна, а Хенрих Мхитарян пое към Северен Лондон.

Бекъм сподели още, че не е очаквал да се стигне до сделка, но изрази надежди, че Санчес ще има успехи с новия си тим.

"Все още не мога да повярвам, че това се случи, ако трябва да съм честен," заяви Бекс. "Изумително е, защото той игра за голям клуб като Арсенал, а след това отива в най-големия клуб, няколко часа на север. Желая му късмет. Като фен на Манчестър Юнайтед се вълнувам, че толкова талантлив играч ще е част от тима. Вълнуващ момент за нас."

Бекъм коментира и новия договор на Моуриньо: "Разбира се, че той е правилният избор за Ман Юнайтед. Това все пак е Жозе Моуриньо. Той е един от най-добрите мениджъри изобщо."

"Успехите на Ман Юнайтед през последните 25 години се дължат на стабилността във всичко. Сър Алекс Фъргюсън, през целия си престой в клуба, цялото това време, тази стабилност, от същото се нуждаем, за да продължим напред," обясни Бекъм. 

"Всеки има мнение за Моуриньо, какъв треньор е, какъв човек, каква личност. Но той ли е точният човек да води Ман Юн?! Разбира се!," завърши Дейвид Бекъм.