Синът на Дейвид Бекъм - Ромео е тренирал с Б-отбора на английския Брентфорд. 20-годишният футболист има договор с Интер Маями, където баща му е един от собствениците, но направи изненадващ ход, за да пренесе тренировките си в резервния тим на Брентфорд.

Според The ​​Times, крилото също е започнал да следва някои играчи на Брентфорд Б в социалните медии, въпреки че не е ясно колко дълго ще остане в отбора от западен Лондон, преди да се завърне в Интер. Бекъм се завърна във футбола, след като първоначално проучваше начинания далеч от спорта, след като беше освободен от Арсенал през 2014 г. заедно с братята си Бруклин и Круз. Това доведе до решението на Ромео да се оттегли от играта, за голям ужас на баща му.

„Онзи ден Ромео се обърна към мен и каза, че не иска повече да играе футбол“, сподели Дейвид тогава. „Част от мен беше съсипана, но част от мен също изпита облекчение. Той има други страсти и това ми харесва". След като обяви решението си, той изяви желание да се занимава с тенис като професионална кариера и да тренира с Анди Мъри, но се върна към преследването на футболната мечта след петгодишно отсъствие от спорта.

Съобщава се, че Ромео Бекъм е тренирал с Б-отбора на Брентфорд, в опит отново да изгради кариерата си. Независимо от резултата, времето за тренировки в Бренфорд предполага, че решението на Ромео Бекъм  да започне кариерата си във футбола е трайно. Той се завърна в играта с резервния отбор на Интер, Форт Лодърдейл, и впечатли, след като направи три асистенции в един мач, играейки отдясно на позиция, където баща му Дейвид играеше ключова роля за Манчестър Юнайтед и Англия.