Асмир Бегович предупреди привържениците на Челси да не очакват коренна промяна в отбора още в първите мачове под ръководството на новия мениджър Антонио Конте.

29-годишният босненски национал обясни, че бившият селекционер на италианския национален тим работи много добре с футболистите си, но на тях им е нужно време, да за наложат искания от него стил на терена. А това се случва с много труд.

"Разбираме какво нашият мениджър изисква от нас и работим усилено, за да играем по-добре. Не очаквайте обаче всичко да бъде поправено мигновено. Това е дълъг процес и ни е нужно време, но за момента нещата се получават. Конте знае как да комуникира със своите футболисти. Опитваме се да следваме неговите инструкции, да бъдем дисциплинирани и да работим много. Това е целта на подготовката", каза вратарят.

Бегович добави, че все още не е наясно дали ще остане в Челси и след края на този сезон: "Не съм говорил за това с Конте. Всички дискусии са насочени изцяло към играта ни на терена. Има време за договори"./БТА