На специално събитие на клубната база на Астън Вила - „Бодимур Хийт”, бе представено официалното партньорство между „виланите” и „ Kaizen Gaming - една от най-бързо развиващите се game tech компании, познати у нас с бранда Betano!

Това партньорство за пореден път доказва отдадеността на Kaizen Gaming към спорта, след като компанията бе официален спонсор и на UEFA EURO 2024. На събитието за първи път видяхме и третият екип на Астън Вила.

Betano

източник: Betano

Влязохме и зад кулисите при подготовката на носителя за КЕШ за 1982 г. за първия му двубой в Шампионската лига след 40-годишно прекъсване. Изключителна база, часовникарска прецизност до последния детайл и всичко това в семейна атмосфера – компонентите за успеха, извели отбора до четвъртото място във Висшата лига през миналия сезон на първенството.

Джон МакГин: „В Шампионската лига сме и искаме да останем част от този турнир. А това ще е възможно след нов силен сезон във Висшата лига.

Betano

източник: Betano

Под ръководството на Унай Емери бирмингамци започват участието си в Европа във вторник от 19:45 часа в Берн срещу швейцарския Йънг Бойс.

Крис Хек - Президент бизнес операции: Страхотен ден да отпразнуваме нашето партньорство с Betano. Представихме третия си екип преди първия мач от Шампионска лига в клубната история. Това е страхотно не само за клуба, но и за нашите фенове - да имаме такъв страхотен партньор, който вече оперира и в голяма част от Обединеното кралство.

Betano

източник: Betano

Хулио Иглесиас - Главен търговски директор: Щастливи сме да бъдем тук и да празнуваме с Астън Вила участието им в най-високото ниво на евротурнирите - Шампионска лига, както и представянето на третия им екип. Горди сме да бъдем част от това, заедно с настоящи техни играчи.