Асовете на Челси заслужено празнуваха на терена на Уест Бромич след спечелената шампионска титла. Те победиха с 1:0 и станаха недостижими на върха за преследвача Тотнъм и това отприщи радостта.

За капитана Джон Тери това е последното отличие със синия екип в кариерата. Той ще се раздели с отбора, в който мина цялата му кариера досега, след края на сезона и макар да имаше минимален принос за успехите през кампанията, похвали всички за изявите им.

"Тези момчета заслужават всичко, момчетата бяха брилянтни, така че съм доволен и очарован от случилото се. Дори и да губехме мачове преди сезона, успявахме да се върнем и да се изправим като колектив, което е изумително."

"Момчетата са на терена седмица след седмица и заслужават само поздравления. Те са различна класа от всички във Висшата лига и заслужиха успеха си", заяви Тери веднага след двубоя, в който не взе участие. Затова с лентата го замести Гари Кейхил, който не сдържа емоциите си.

"Трябва да съхраним тези моменти и да им се радваме. Трудихме се цял сезон, за да сме тук, ние определено сме най-добрите. Имаше моменти, в които трябваше да се постараем повече, но сега трябва да се радваме."

"Вчера като цяло смятахме, че можем да спечелим. Много хора ни отписваха след миналата година, но ние професионално показахме какво можем. Показахме шампионски манталитет. Заедно сме във всеки един момент, във всеки мач", заяви Кейхил.

В коментарите на щастието веднага след мача се включи и Сеск Фабрегас, който е човекът с най-много асистенции на "Стамфорд Бридж" този сезон. И определено имаше защо да се радва.

"В един момент си мислех, че това ще е от мачовете, в които колкото и да създаваме, няма да вкараме. Всички мислеха, че няма да се разпишем, но голът е факт и празнуваме", заяви испанският халф.