Крилото на Манчестър Юнайтед Ашли Йънг ще остане в тима до края на сезона, въпреки че бе спряган за трансфер в китайската Суперлига.

Бившият английски национал рядко попада в игра за "червените дяволи" през този сезон, като в медиите се заговори, че той може да си тръгне от "Олд Трафорд" през януарския трансферен прозорец. Мениджърът на тима Жозе Моуриньо обаче отхвърли подобна възможност, тъй като от отбора вече си тръгнаха Морган Шнайдерлин и Мемфис Депай.

"Никой няма да си тръгва и никой няма да идва. Вече загубихме двама играчи - може да кажете, че те не играеха редовно, но бяха полезни при ротацията. Ние участваме в купите, мачът ни с Манчестър Сити от Висшата лига бе отложен, ако продължим напред за ФА, още един мач ще бъде отложен. Имаме и Лига Европа, така че нашата ситуация е тежка и не можем да се разделяме с повече играчи", обясни Моуриньо.

Португалският специалист разкри, че централният защитник на тима Ерик Баи е напълно здрав, въпреки че напусна принудително мач на младежкия отбор вчера, и ще може да играе в двубоя с Хъл Сити утре вечер. /БГНЕС