Мениджърът на Ливърпул - Арне Слот, говори пред официалния сайт след поражението с 0:1 в закрита контролна среща с Престън Норт Енд. Нидерландецът остана доволен от видяното от отбора му, но съжали, че тимът е допуснал гол с единствения удар към вратата си.

„След две седмици тежки тренировки е важно да изиграем и един мач. Най-важното е, че всички бяха във форма преди мача и останаха във форма и по време на двубоя“, сподели Слот.

„Това бяха добри две седмици. За съжаление резултатът не беше това, което искахме, но футболистите останаха във форма, много от тях получиха минути, а също така и много млади играчи получиха няколко минути, така че това беше добре“.

„Както казах, контролирахме изцяло играта, допуснахме само един удар. Лошото в случая беше, че този удар влезе. Страхотен гол. Имахме някои добри моменти на изграждане на атаки, имахме и няколко добри шанса през първото полувреме“, добави нидерландският специалист.

„Второто полувреме не мисля, че създадохме толкова много, което е нормално, защото в отбора имаше много млади играчи, които понякога не играеха и на своите позиции“.

„Така че не можехме да искаме повече от момчетата през първите две седмици – (те) работиха наистина усилено, опитваха се да реализират идеи и не е така, че ние внасяме само нови идеи. Има много неща, които са били направени тук и които са били наистина добри“, допълни Слот.