Старши треньорът на Ливърпул – Арне Слот, сподели очакванията си за предстоящото гостуване на Уулвърхемптън Уондърърс от шестия кръг във Висшата лига в събота от 19:30 часа. Нидерландецът говори и за представянето на своите атакуващи футболисти.

„Представянето на нападателите ни говори за две неща. Първо, играчите притежават качества. Второ, винаги създаваме шансове за тях. Независимо дали играем с Коди или Луис, те притежават толкова големи качества, че винаги могат да ги реализират в асистенции или голове. Положителното на многото на брой мачове е, че играчите разбират, че не могат да играят във всеки мач“, заяви Слот на днешната си пресконференция.

„Много съм доволен от състава, който наследих, от качеството и културата на футболистите. Всички те са отборни играчи и винаги работят здраво на първо място за отбора“, сподели нидерландецът.

„Не мисля, че класирането показва правилно как Уулвс игра в своите мачове. Те имаха много трудна програма - Арсенал, Нюкасъл, Челси… По-трудна, отколкото ние имахме. Трябва да имаме това предвид. Гледах техните срещи и те заслужаваха повече“, каза още Слот.