Старши треньорът на Ливърпул Арне Слот говори преди мача с Челси през уикенда. Нидерландският специалист призна, че има някои проблеми със състава си, които трябва да реши преди сблъсъка в неделя.

Мачът между Ливърпул и Челси е с начален час 18:30 и може да го гледате в пряко предаване по DIEMA SPORT 2.

“Алисон няма да бъде с нас в следващите седмици, това е сигурно. Това е удар както за него, така и за нас, защото мисля, че се справяше отлично през този сезон, както и през всичките тези години в клуба”, коментира Слот.

„Хубавото нещо е, че Куивийн Келехър се справя добре за нас в предишните години, както и този сезон, така че имаме добър вратар, който да го замести. Всеки треньор обаче иска да разполага с всичките си футболисти.”

„Научихме за някои проблеми с играчи, които се завръщат от националните си тимове, но днес ще стане ясно какви са те, защото се събираме за първи път и ще тренират заедно за първи път. Ще видим кой къде се намира след тренировката. Алексис Мак Алистър пропусна един мач за Аржентина, но игра във втория. Костас Цимикас пропусна първия мач за Гърция срещу Англия. Мога да изредя всички играчи, но нека видим каква ще бъде ситуацията след днес. Уатару Ендо също бе болен”, каза още нидерландският спец.