Старши треньорът на Тотнъм - Антонио Конте, смята, че не трябва само той да отговоря на трудните въпроси и критики, докато собствениците и другите директори в клуба запазват мълчание.

Италианският специалист даде за пример Ювентус, където Фабио Паратичи е говорил пред медиите всяка седмица, докато Конте бе начело на тима. 

"Лошото в Англия е, че само треньора излиза, за да говори и обяснява. Никога не съм виждал член от медицинския щаб да се появи и да разясни защо даден играч все още не се е възстановил. Не съм виждал и президента или спортния директор да говорят за стратегията и визията на клуба", сподели Конте на пресконференция преди сблъсъка с Манчестър Сити в четвъртък. 

"В Италия, преди всеки мач, човек от клуба говори пред медиите. За нас това щеше да е много по-добре. Защото така всеки път един човек трябва да отговаря на всичко, а мисля, че клуба може да го направи по-добре", допълни той.

"Няма да питам нищо. Това е добре за всеки клуб, да не говорят пред медиите", разкри Конте относно мълчанието на ръководството в клуба.