Мениджърът на Челси Антонио Конте е категоричен, че отборът много трудно може да спечели шампионската титла в Премиършип.

„В този момент предпочитам да отговарям по следния начин: „Ще ни бъде много трудно“. Много трудно е да кажем, че в момента нашата цел е титлата, защото се намираме в много ранен етап от сезона. В същото време ние допуснахме загуби от Арсенал и Ливърпул. Именно поради тези причини в момента е добре да не гледам класирането. За нас е важно да се концентрираме върху работата си, да се стремим да играем много добре, да запазим едно високо ниво на представяне през по-голямата част от мачовете и да побеждаваме“, коментира Конте.

„Може би след още 8 или 10 мача ще може да определим нашата цел през сезона. Доволен съм от работата през последните три месеца. Смятам, че бележим напредък във всеки един аспект. Важното е да продължим да се развиваме в правилната посока. Имам добри чувства от отбора, играчите, екипа, с който работя, с всички хора в Челси. За всички тези хора е много важно да постигнем успех“, добави италианецът.

„Доволен съм от работата, която вършим. Сигурен съм, че ако продължим по пътя, по който сме поели, ще се насладим от резултатите, които ще постигнем в края на сезона. Сигурен съм в това“, каза още Антонио Конте.