Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви, че той и неговите футболисти не обичат да губят. Италианецът е категоричен, че иска да вижда феновете на отбора щастливи.

„Мачът с Рапид бе доста труден за нас, защото футболистите имаха тежки тренировки“, коментира Конте.

„Аз обаче не обичам да губя, моите футболисти също. Ние може да научим много от този мач срещу Рапид. Нашите фенове бяха на стадиона и аз искам да ги виждам щастливи. През новия сезон ние ще се борим за титлата“, добави италианецът.

„Канте бе наша основна трансферна цел и заради това съм много щастлив, че клубът успя да купи този футболист. Той е много добър футболист с чудесни технически умения и физическо присъствие в средата на терена. Ако искаш да печелиш, имаш нужда от точно такъв тип футболисти. Канте ще даде много на Челси. Той е много важен футболист за нас. Ние сме наясно от какво имаме нужда. Наясно сме какво трябва да подобрим в представянето си. Ние трябва да изчакаме и да вземем подходящите футболисти“, продължи мениджърът на Челси.

„Куадрадо е футболист на Челси и аз нямам търпение той да се присъедини към отбора. Много съм щастлив, че ще работя с него. Той е футболист, който аз исках в Ювентус“, каза още Антонио Конте.