Старши треньорът на Тотнъм Антонио Конте изяви желанието си да остане в клуба и да изгради отбора, въпреки че договорът му изтича през следващото лято. "Шпорите" загубиха от Ливърпул във Висшата лига, а в последния си двубой загубиха от Нотингам Форест, с което приключи участието им в Купата на Лигата. 

За отбора воден от Конте предстои мач с Лийдс през уикенда. Последна среща в английския елит, преди да дойде дългата пауза за Световното първенство в Катар.

"Както знаете, договорът ми изтича през юни. Клубът трябва да прецени. Мисля, че трябва да си го заслужа. Така е с всичко във футбола и живота. Ако се представяме добре и всичко е наред, ще видим. Трябва да покажа, че заслужавам нов договор", сподели той.

"Когато започнеш работа в даден отбор, разбира се, целта е да останеш там, колкото се може повече години и да изградиш нещо сериозно. Мисля, че връзката, която изграждам с футболистите е много важна, но в модерния футбол е трудно. Животът е такъв, трябва да продължим напред въпреки неуспехите. Ще продължим да работим върху проблемите", завърши италианският специалист.