Легендата на Арсенал Тиери Анри сподели мнение, че Манчестър Юнайтед трябва бързо да замени мениджъра си Луис ван Гаал с уволнения от Челси Жозе Моуриньо. Французинът се обоснова с това, че отборът „жадува за успехи“, феновете на „червените дяволи“ са „отегчени“ и добави, че манчестърци играят „неприятен“ футбол.

Times: Манчестър Юнайтед преговаря с Моуриньо 

„Манчестър Юнайтед се нуждае от успехи, а Жозе Моуриньо е способен да им ги гарантира, независимо от това, което се случи в Челси от началото на сезона. Юнайтед трябва бързо да направи промяната. Феновете на тима са отегчени от случващото се, а самият отбор играе неприятен футбол“, каза Анри.

Припомняме, че в края на миналата година имаше много слухове, че Специалния ще наследи холандеца на поста. Коментарите в тази насока продължиха и в началото на 2016-а година, а преди броени дни в английската преса се появиха информации, че бордът на директорите е гласувал вот на доверие на Ван Гаал, но с поставена цел – класиране за топ 3.

В момента Юнайтед е на 5-о място в класирането с 37 точки след 10 победи, 7 равенства и 6 загуби от началото на кампанията.  


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS