Мениджърът Ангелос Постекоглу отново бе критичен към играта на Тотнъм в атака, след като "шпорите" загубиха пореден мач в английското първенство по футбол с обрат, съобщава агенция Ройтерс.

Тотнъм отстъпи с 1:2 срещу Уест Хем и е първият отбор в историята на Висшата лига, който води с гол в пет поредни мача и не печели нито един от тях. Лондончани също така са само с една точка от възможни 15 в този период.

"Направихме непростими пропуски и това се случва вече в поредни мачове. Същото стана с Астън Вила, а и в други двубои през сезона. И през седмицата казах, че офанзивните ни футболисти имат много да подобряват играта си, а днес получихме още доказателство", каза той.

"Вече не говорим за това дали играем качествен футбол, а просто за победи. Това е основната цел и 1:0 на полувремето не е добро представяне. Липсва ни увереност пред гола и не можем да довършваме съперниците. Това е простото обяснение на ситуацията. Аз искам да побеждавам и точно заради това пристигнах в този футболен клуб". /БТА