Вратарят на Ливърпул - Алисон Бекер, коментира лошия старт на сезона от мърсисайдци. Бразилецът вярва, че отборът му ще се подобри в най-скоро време и е наясно, че в този момент футболистите не са на нивото, което хората са свикнали да гледат от тях.

„Напълно наясно сме, че не сме на нивото, което се иска от нас и хората са свикнали да виждат. Опитваме се и се борим с това. Вярвам, че е само поради обстоятелствата около нас, а именно контузиите“, каза Алисон пред Independent.

“Има толкова много причини, които може да ги посочим с пръст, но в крайна сметка всичко зависи от самите нас – футболистите. Нужно е да имаме правилно отношение на терена и да работим против проблемите си, за да ги коригираме“.

„Ще се поправим чрез футбола. Това е нашата идея. Трябва да се придържаме към представата за играта ни. Трябва да се борим, дори физически понякога. Навярно това е добър пример, от който можем да се поучим за този сезон. Срещу Евертън се подобрихме, макар да не постигнахме победа. Говоря за представянето и последователността в играта ни. Ще стигнем до нужното ниво“, завърши вратарят на мърсисайдци.