Призивите за сериозно освежаване на Ливърпул на и извън терена, стават все по-интензивни, докато "червените" се борят да се върнат към старата си форма, която им донесе много успехи предишните години. Мърсисайдци не успяха да победят Челси в последния си мач, като завършиха 0:0, но и не успяха да покажат достатъчно добра игра. Вратарят на Ливърпул Алисон смята, че феновете трябва да дадат време на отбора и да вярват в него.

"Мисля, че само заради момента, в който се намираме, всеки иска да промени всичко веднага, но не става така. Трябва да изградим играта си отново, трябва да сме търпеливи. Искам също да го променя незабавно, но трябва да бъдем честни със себе си, трябва да се доверим на процеса, трябва да останем позитивни, да се държим заедно и да продължим да работим върху нещата, върху които работим. Работим много усилено. Всеки може да каже, че не правим нещата, които показвахме преди. Ще изчакаме нещата да се оправят за нас", сподели Алисон.

Сега Ливърпул е на 10 точки от местата, даващи право на участие в Шампионската лига, но те успя да достигне до осминафиналите на "турнира на богатите", където ще се изправи срещу Реал Мадрид.