Вратарят на Ливърпул – Алисон Бекер, коментира случилото се с капитана на тима Джордан Хендерсън. Двамата се спречкаха сериозно в мача с Челси на „Стамфорд бридж”, който завърши без победител – 0:0.

„Аз и Хендерсън сме двама души, които се борим и даваме живота си за този отбор. Понякога изглежда, че настроението е приповдигнато, но в крайна сметка и двамата се опитваме да поправим нещата, да правим нещата по най-добрия начин за отбора и се опитваме да помогнем. Разбира се, този сезон е трудно, предизвикателството е сериозно”, коментира Алисон.

„Ние сме човешки същества и имаме чувства като всички други. Разочаровани сме, когато се случи нещо негативно. Радваме се, когато сме добре. Във футбола разликата е, че не можем да прекарваме дълго време оплаквайки се и това е добрата страна на нещата”, сподели още бразилецът.

„Когато нещата вървят зле, два, три дни след мача, вече имаме възможност да се покажем в добра светлина отново. Това е нашето предизвикателство през този сезон. Във всеки мач да показваме нашите истински качества и да играем заедно като отбор”, каза Алисон.