Бразилският вратар Алисон Бекер иска да докаже качествата си на „Анфийлд” без да разочарова, който и да било в клуба. Стражът на Бразилия има желание да оправдае сумата, която бе платена за него, след като мърсисайдци дадоха на Рома 67 милиона паунда, превръщайки го в най-скъпия вратар в света.

В самия край на трансферния прозорец Челси подобри този рекорд, след като привлече Кепа Арисабалага за 71 милиона лири.

„Това бе голяма сделка за Рома, тъй като отборът получи рекордно сума и бе добре. Сега искам да работа така, че и за Ливърпул това да бъде добра сделка. Към този момент това е най-важното. Знам, че идването на Мохамед Салах от Рома тук също е било добра оферта за италианския клуб, но сега хората казват, че е добре за Ливърпул. Ще направя всичко възможно, за да зарадвам феновете ни и хората да си кажат: „Супер, взехме го за малко  пари”, заяви вратарят на Ливърпул.

Бразилският национален вратар се очаква да дебютира официално за мърсисайдци в неделя (12-и август), когато Уест Хем ще гостува на „Анфийлд”. Алисон дебютира за Ливърпул срещу Наполи в приятелска среща, в която англичаните победиха с 5:0, а дни по-късно игра и срещу Торино.

Мачът между Ливърпул и Уест Хем можете да гледате по DIEMA SPORT 2, както и на дигиталната платформа PLAY DIEMA XTRA BG.