Полузащитникът Деле Али заяви, че е е готов да покаже най-доброто от себе си Евертън, след трансфера си от Тотнъм в тима от Ливърпул.

25-годишният Али бе първият привлечен играч в състава под ръководството на новия мениджър Франк Лампард. Именно Лампард пък беше ключов фактор за трансфера на Деле Али, който смята, че има "изключителна възможност" да се учи и напредва в Евертън. 

"Мисля, че с клуба си подхождаме. Нямам търпение да започна", заяви Али пред официалния сайт на Евертън. "Говорих със собствениците и някои от играчите. Гледаме в една посока. Трябва да постигнеш колкото можеш повече, да отбележиш колкото можеш повече голове и да спечелиш възможно най-много победи. Такъв съм като човек", коментира Деле Али. 

"Франк е невероятен човек. Той ме познава добре като играч, аз също го познавам и знам какви са изискванията му. Мога да науча много от него", добави бившият футболист на Тотнъм.

"Аз съм много амбициозен и емоционален. Искам да помогна на отбора, защото знам какво означава за феновете. Готов съм да дам най-доброто от себе си за клуба", каза още Али.