Нюкасъл успя да сътвори нещо невероятно през отминалата кампания. „Свраките“ завършиха на четвърто място във висшата лига и през следващия сезон ще бъдат един от английските представители в Шампионска лига. Феновете на „джордитата“ пък със сигурност вече с нетърпение очакват двубоите при най-силните, но преди да настъпят тези незабравими моменти за привържениците, те с интерес ще следят предстоящото трансферно лято.

Очаква се, че Нюкасъл сериозно ще се подсили за новия сезон, но никой все още сякаш не е готов да гледа към бъдещето. Нападателят на състава от североизточна  Англия, Александър Исак,  също призна, че той и неговите колеги трудно осъзнават случилото се и ще е нужно време, докато отмине еуфорията от постигнатия успех.

„Все още не можем да повярваме какво постигнахме, а чувството е просто неописуемо. Имахме един невероятен сезон, който винаги ще си спомняме и се надявам, че тепърва най-доброто предстои. Мисля, че имаме пълното право да се радваме, защото през следващия сезон ни чакат невероятни вечери изпълнени с мачове от най-високо ниво и ще се насладим максимално на момента.  Знаем, че оттук нататък далеч по-трудното е пред нас и за всички е ясно, че трябва да гледаме към бъдещето, защото ни чакат сериозни предизвикателства. Аз съм доволен от сезона, който направих, а дано през следващата кампания вкарам още повече голове“, каза шведският национал