Футболистите на Ливърпул са по-гладни за успехи от всякога и искат да побеждават във всеки мач, заяви десният бек на отбора Трент Александър-Арнолд в интервю за lfc.com. Една от причините за драстичната промяна в последните четири години е назначението на Юрген Клоп за мениджър и това е факт, който всички на "Анфилд" признават.

"Кой знае какво щеше да се случи, ако не беше той. Клоп ми даде възможност да играя и го правеше по-често, отколкото бях мечтал. Той вярва силно в мен и аз опитвам да се отплатя за това доверие. Благодаря му искрено и се надявам следващите четири години да бъдат също толкова успешни, както изминалите.

"През първите си няколко седмици в клуба той беше постоянно в академията и гледаше младите футболисти. Това ни даде увереност, защото знаехме, че клубът ще залага на юношите си или поне ще им дава шанс за изява. И точно това се случи. Аз съм един от тези млади футболисти, които получиха възможност да си спечелят място в отбора.

"Последните няколко години минаха като торнадо, много бързо. Постигнахме изключително много и честно казано е малко странно, когато мисля за извървения път. Не съм очаквал в нито един момент, че нещата за мен ще се развият чак толкова добре. Имах късмет, че получих шанс за изява в правилния момент и от правилните хора.

"В момента се чувствам така, все едно не съм спечелил нищо. Искам повече, изпитвам глад за успехи и трофеи. Колкото и да спечеля в бъдеще, все няма да бъде достатъчно. В Ливърпул искаме да се развиваме и като играчи, и като отбор. За каквото и да играем, ние искаме само да побеждаваме. Това е нашият манталитет в момента", заяви той в интервю за клубния уебсайт./БТА