Джордан Аю смята, че загубата на Кристъл Палас от Лестър ще подейства като „сигнална лампа“ преди полуфинала за ФА Къп с градския съперник Челси.

„Орлите“ отстъпиха на „лисиците“ с 1:2 през уикенда, като Адемола Лукман и Кийрнан Дюсбъри-Хол се разписаха за Брендан Роджърс и компания, преди Вилфред Заха да върне едно попадение за Палас през втората част.

„Това е сигнална лампа за нас да знаем важността от това да започнем силно мача и да надградим върху това. Най-важното нещо е, че случи сега, а не срещу Челси. Сега имаме една седмица, за да се подготвим за Челси и ще направим най-доброто, което можем. Това е посланието от мениджъра и то беше кратко и ясно – това е добра сигнална лампа и се подготвяме за следващия мач по най-добрия възможен начин. През второто полувреме бяхме далеч по-добрият отбор. Не се отказахме, натиснахме, но не успяхме да изравним, което е най-важното нещо. Мисля, че не стартирахме добре мача. Всичко зависеше от него. Платихме цената и допуснахме два гола“, сподели нападателят за клубния сайт.