Серхио Агуеро остана на резервната скамейка при загубата на Манчестър Сити с 0:4 от Барселона в Шампионската лига, а това породи много големи спекулации за отношенията между аржентинския футболист и мениджъра Хосеп Гуардиола. Освен това все по-усилено се говори, че 28-годишният нападател е попаднал в черния списък на Гуардиола. Засилват се слуховете относно бъдещето на голмайстора на „Етихад“.

Гуардиола е изключително недоволен от формата на нападателя и най-вече от отношенията му на тренировките. Според „The Telegraph“, именно това е причината Кун да остане резерва на „Камп Ноу“. Гуардиола вече прави тактиката си без Агуеро, което трябва да притеснява много аржентинеца.

Агуеро пропиля две дузпи миналата седмица - с националния отбор на Аржентина и за Манчестър Сити срещу Евертън.

Хосеп Гуардиола планира да проведе сериозен разговор на четири очи с аржентинеца.

Само допреди няколко седмици изглеждаше, че Серхио Агуеро е голямата звезда в състава на Пеп Гуардиола. Кун вкарваше гол след гол за Манчестър Сити и започваше да се превръща в "Лео Меси" на "Етихад".

Кун има 11 гола в 10 мача, но Гуардиола изисква от него много по-голямо постоянство и по-сериозно отношение в работния процес. Както е известно, през лятото Агуеро се завърна от почивката с видимо наднормено тегло.

Венсан Компани се очертава да бъде разкаран от Гуардиола през летния трансферен прозорец, за да може да се влее свежа кръв в тима.