Повторният дебют на Патрис Евра във Висшата лига няма да е нещо, към което френският ветеран би се връщал с удоволствие. Загубата на Уест Хем с 1:4 от Ливърпул бе само част от разочарованието за бившия ас на Манчестър Юнайтед, който трябваше да изтърпи сериозна доза иронични възгласи от феновете на „Анфийлд”.

Ливърпул претопи "чуковете" до поредната наковалня

Както е известно, Евра не е най-популярният човек за привържениците на „червените” след расисткия скандал с Луис Суарес преди няколко години. Уругваецът бе солидно наказан заради твърденията на Евра, че е бил обиждан от южноамериканеца заради цвета на кожата си.

При завръщането си на „Анфийлд” Евра бе яростно освиркван при всеки досег до топката в първите 30 минути на мача, а всичко щеше да бъде приемливо, ако нещата бяха спрели дотук. Впоследствие обаче привържениците от легендарната трибуна „Коп” започнаха да скандират „Луис Суарес, Луис Суарес” всеки път, когато Евра беше с кълбото. След някои от головете се чуха и песните, които агитката пееше за Суарес, когато той бе част от клуба.