Напоследък голмайсторът Мохамед Салах е във впечатляваща форма за Ливърпул във Висшата лига, като записа девет гола през последните си осем изяви във всички състезания, но все още не е направил достатъчно, за да спечели похвала от нападателя Венсан Абубакар. Бившият нападател на Порто твърди, че би бил толкова продуктивен за Ливърпул, колкото техния египетски национал, ако получи шанс да докаже стойността си на най-престижните спортни сцени.

"Не съм впечатлен от него. Мога да правя това, което той прави. Просто нямам възможност да играя в голям клуб. Разбирам нагласите на хората, той е един от най-добрите голмайстори във Висшата лига. Логично е, че когато говориш за такъв играч, хората ще говорят. Но казах, че това е моето мнение, моята гледна точка. Не ми пука, ако хората не го харесват", каза бившата звезда на Порто и Бешикташ Абубакар пред 90FootballFr за Салах.

Абубакар и преди се е изказвал снизходително за Салах, като често неговите изказвания са определяни като скандални и предизвикват широк отзвук в медиите.