Челси записа шеста поредна победа в английското първенство, като в същото време записа шести пореден мач без допуснат гол. Лондончани се наложиха с минималното 1:0 при гостуването на Мидълзбро от 12-ия кръг на Премиършип.

Виктор Моузес бе изведен на чудесна позиция от Еден Азар в 18-та минута, но завършващият удар на нигерийския футболист бе изключително неточен.

Виктор Моузес взаимодейства чудесно с Педро Родригес в 28-та минута, а той стреля, но Виктор Валдес се отличи с чудесноа спасяване.

Челси организира добра атака в 37-та минута, когато Педро Родригес подаде към Маркос Алонсо, който стреля изключително неточно.

Виктор Моузес бе изведен на добра позиция в 40-та минута, но ударът му не бе точен.

Челси успя да поведе в резултата в 41-та минута, когато след центриране от корнер в наказателното поле на Мидълзбро, Чеймбърс не успя да изчисти топката, а тя попадна на крака на Диего Коста, който между тримата футболисти на домакините успя да прати топката във вратата на Виктор Валдес.

Маркос Алонсо отправи хубав удар в 46-та минута, но Виктор Валдес спаси, а след това Чеймбърс попречи на Педро да отправи по-точен завършващ удар и да вкара в опразнената врата.

Гастон Рамирес бе изведен на добра позиция в 56-та минута, но ударът му бе изключително неточен.

Диего Коста комбинира с Педро в 63-та минута, но той се забави и завършващият му удар бе блокиран. Две минути по-късно Диего Коста подаде към Моузес, който стреля неточно.

Адама Траоре отправи опасен удар в 75-та минута, но над напречната греда на вратата на Тибо Куртоа.

Белгийският вратар направи решаващо спасяване в 78-та минута, когато отрази удара на Алваро Негредо.

С този успех Челси оглави класирането в Премиършип с 28 точки, а Мидълзбро е петнайсти с 11 точки. „Сините“ посрещат следващия кръг на „Стамфорд Бридж“ Тотнъм.