Половинката на новия мениджър на Челси Франк Лампард – Кристин – обмисля въпроса дали жените могат наистина да имат всичко. Дали работещите майки умеят да жонглират добре със задълженията си и да балансират семейния живот.

„Предполагам, че зависи какво означава „всичко”. За мен, това, което правя сега е моята цел – да имам приятен семеен живот, както и щастливо и здраво дете. Това е моята цел. Това обаче може да не е всичко за някой друг. Може да е скучно за някой друг”, сподели Кристин Лампард.

„Други хора може би искат да са най-добрите в работата си. Аз съм наистина доволна от това и мисля, че съм получила всичко.”

Думите на Кристин са наистина изненадващи, като се има предвид, че тя имаше много успешна телевизионна кариера. Самата брюнетка обаче е споделяла, е никога не е била особено амбициозна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️ 🌞 with @franklampard 😍

Публикация, споделена от Christine Lampard (@christinelampard) на

Тя има близки отношения и с дъщерите на Франк Лампард от предишния му брак – Луна на 14 и Исла на 12 години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saturday nights in with my gorgeous girl! @isla_rl 😘

Публикация, споделена от Christine Lampard (@christinelampard) на

Споменаването на новата длъжност на мениджъра обаче веднага променя изражението на Кристин. 40-годишната футболна съпруга дълбоко поема въздух, давайки вид, че е притеснена за него.

„Това е мечтаната работа, но е много напрегната. Изведнъж отново влизаш под светлините на прожекторите. Това е Челси, затова целият свят те гледа. Но той знае какво е. Винаги е изнервен”, сподели половинката на Франк Лампард.

„Работата го поглъща изцяло. Той е готов и мисля, че е бил създаден за тази работа. Правим всичко възможно да имаме време заедно”, допълни Кристин.