По време на мача между Манчестър Юнайтед и Брайтън в ефира на клубната телевизия на „червените дяволи” изгря нова звезда. Феновете на тима видяха зашеметяващата водеща Кирсти Шелтс.

27-годишната блондинка вече направи своя дебют, което даде повод на привържениците да се запитат коя е тя. The Sun веднага даде отговора.

Кристи Шелтс е модел на бельо, а сега паралелно с тази дейност отговаря за Манчестър Юнайтед и женското ръгби. През 2014 година красавицата е опитала да намери своето място и в Кристъл Палас, като лице в клубната телевизия, но опитите ѝ не се увенчали с успех.

Блондинката има журналистическо образование, което завършва през 2014 година, като преди време се е занимавала с плуване, голф, тенис и биатлон. Тя дори се е класирала в Топ 10 на страната в зимния спорт, когато е на 15 години.

От 2016 година започва да позира пред фотообективите като модел на бельо за модния лейбъл The Club London.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇫🇷🇫🇷 @theamouraffair 🇫🇷🇫🇷 #nice #france

Публикация, споделена от 𝐊𝐢𝐫𝐬𝐭𝐲 𝐋𝐨𝐮𝐢𝐬𝐞 🌹 (@kirstyshelts) на

Феновете вече започнаха да се шегуват с красавицата, като я определиха за най-доброто попълнение на „червените дяволи” за този сезон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Capri sunsets 🧡🇮🇹 #italy🇮🇹 #amalficoast #capri

Публикация, споделена от 𝐊𝐢𝐫𝐬𝐭𝐲 𝐋𝐨𝐮𝐢𝐬𝐞 🌹 (@kirstyshelts) на

"Вчера беше първият ми официален работен ден като репортер на MUTV и много ми хареса", написа красавицата на следващия ден след срещата.