През изминалата седмица феновете на английския футбол станаха свидетели на много неприятен момент по време на гостуването на Арсенал на „Олд Трафорд“. Матео Гендузи се оказа в центъра на вниманието, но като жертва. Маруан Фелайни, който доскоро се славеше с една от най-емблематичните прически във Висшата лига, успя да издърпа здраво за косата 19-годишния талант на лондончани.

„Мисля, че имаше малко ревност в тази ситуация. Може би той (Фелайни) не може да приеме факта, че е избрал да бъде с къса коса в момента“, опита да излезе от ситуацията френският играч на Арсенал.

Дали ще има наказание за играча на Манчестър Юнайтед за случилото се след равенството 2:2, все още не е ясно. Дали трябваше да получи картон? Определено! Но цялата ситуация, разиграла се пред очите на милиони фенове ни припомни, че освен добри футболисти, звездите в Англия са суетни мъже.

Затова ви предлагаме напълно НЕизчерпателна, но все пак класация, на някои от най-атрактивните прически в Премиърлийг в момента. Бъдете снизходителни, все пак това не са най-лошите прически - те биха попаднали в съвсем различна подредба.