В английския футбол безспорно са събрани най-добрите мениджъри в света на футбола. Има ли нужда да ги изброяваме - Хосеп Гуардиола, Арсен Венгер, Жозе Моуриньо, Юрген Клоп, Антонио Конте... 

Освен с феноменалните си разбирания за футбола, всеки от тях е известен и с някоя ексцентричност извън терена. Като например Венгер и неговата вечна неравна битка с циповете на шубите му. Като Юрген Клоп и постоянно летящите и трошащи се негови очила след поредния изблик на неудържима радост. И още, и още, и още. 

Но сред цялата тази ексцентричност една фигура изпъква над всички. Специалния, или просто мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо. Португалецът нееднократно е улавян от камерите на телевизиите и фоторепортерите да прави странни физиономии около тъчлинията. 

Дори из форуми в Англия скорост набира едно поредно прозвище за португалеца: Мистър Бийн на футбола - по комедийния герой на великия Роуън Аткинсън, разсмивал поколения и във Великобритания, и по света. 

Причината за това е, че подобно на Аткинсън, Моуриньо не се свени да прави всякакви ексцентрични физиономии преди, по време и след мач. А само една кратка подборка от "цялостното творчество" на Специалния сме събрали за вас в прикачената галерия. Насладете се на ексцентричния португалски великан на треньорската професия!